دکتر اکرم صالحی

پوست و مو - طب سنتی


طرز تهيه سركه انگبين (قسمت دوم)

🌲 طرز تهیه انواع سرکه انگبین (سکنجبین)

#سرکه_انگبین با عرق #نعناع
این سرکه انگبین ترکیب عسل ، سرکه و عرق نعناع است.

✍طرز تهیه :

برای درست کردن آن باید 2 واحد عسل را با 2 واحد عرق نعناع و 1 واحد سرکه مخلوط کنید.

✍طرز استفاده :

یک سوم لیوان از سرکه انگبین را در لیوانی ریخته و الباقی را آب ریخته و میل می کنید .

توجه : سرکه باید طبیعی باشد و بهترین آن سرکه ی انگور می باشد.

#سرکه_انگبین با عرق #کاسنی
دقیقا مانند سرکه انگبین با عرق نعناع می باشد؛ با این تفاوت که به جای 2 واحد عرق نعناع باید از 2 واحد عرق کاسنی استفاده کرد.

#سرکه_انگبین با عرق #رازیانه
دقیقا مانند انگبین با عرق نعناع می باشد؛ با این تفاوت که بجای 2 واحد عرق نعناع باید از 2 واحد عرق رازیانه استفاده کرد.

#سرکه_انگبین با آب #زرشک
طرز تهیه و استفاده ی آن مانند سرکه انگبین با عرق نعناع می باشد؛ با این تفاوت که به جای 1 واحد سرکه از 1 واحد آب زرشک استفاده می کنیم .


آدرس مطب : اصفهان ، خيابان بزرگمهر ، ابتدای هشت بهشت غربی ، كوی شهيد شمندی ، مجتمع غدير ، طبقه زيرزمين
تلفن : 32664342 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
پوست و موتغذيه و رژيم درمانىدانستنی هاطب سنتىويزيت غير حضوري بصورت انالرژى يا حساسيتلیزر درمانیصفحه اصلیسوالات پزشکیپیام های کاربرانگالری عکسآدرس و تلفن